Over Stefan en Eenheidsbewustzijn

Waarom voor Stefan kiezen?

Ik ben Stefan Hogendoorn (1976), maar eigenlijk is dit alleen mijn naam en die kan ik niet zijn… Zonder direct  mijn CV aan opleidingen en cursussen direct op te dreunen, kan ik zeggen dat ik buiten deze, heel mijn leven lang observator van mijn medemens en diepzielduiker ben geweest. Het onderzoeken van mijn ‘waarheid’ heeft mij inmiddels meerdere kanten op doen waaien. Een leven lang spoorzoeken om te vinden wat er altijd al is geweest…Eenheidsbewustzijn

Ik ben jaren actief geweest als medium en het mediumschap. Of eigenlijk: onderzoeker van die niet-fysiek-waarneembare energie en waar de grens (eigenlijk grenzeloosheid) ligt in onze communicatie tot en buiten elkaar. Mijn nieuwsgierigheid naar ‘verder’ of ‘voorbij gaan aan’ heeft mij geleid naar wat ik Eenheidsbewustzijn noem: Het grote niets in alles en het alles in het grote niets.

Dit laatste heeft mij de knoop doen doorhakken om niet meer als medium te werken. Mensen leren doorzien hoe het verstand duaal opereert in een non duale omgeving van bewustzijn, acht ik als waardevoller. Hierdoor ben ik ook op zoek gegaan naar het antwoord op de ‘hoe dan?’ vraag.

1 Sessies (privé sittings via Skype)

Mijn kennis en energetische vaardigheid om ‘in te loggen’ of ‘mee te varen’ op de energie van een ander… daarnaast mijn (NLP) coachvaardigheden, heeft ertoe geleid dat ik mensen Eenheidsbewustzijn kan doen laten ervaren. Een vingerwijzing, hen leren doorzien, is uiteindelijk alles wat ik doe. De sleutel ligt in dissociëren, uitzoomen.

Deze ervaring vind ik belangrijk, want iedereen, elk verstand kan iets begrijpen en het conceptualiseren. Ik kan Eenheidsbewustzijn uitleggen en er kan ‘ja’ geschud worden, maar zonder ervaring, blijft het kennis. Hierdoor kopieer en plak je dan ook deze kennis naar jouw verstand en deze is in staat om jou een schijnrealiteit voor te schotelen.

Wat mij drijft

Streven om dienstbaar te zijn, te leven vanuit openheid, eerlijkheid, integriteit en authenticiteit. Wezenlijk bijdragen in iemands geluk door hen te helpen doorzien hoe je als mens een leven kunt leiden zonder het gewicht dat er nu aangegeven wordt.  Ik heb daar altijd mijn nuchtere manier van benaderen op los gelaten. Die nuchtere, maar ook humorvolle houding neem ik ook mee in het faciliteren van 1 Sessies mee. Humor heeft bewezen te relativeren en dat is in serieuze zaken een welkome brenger van balans bij een ontmoeting in bewustzijn.

Vanuit de overeenkomst van het hebben van bewustzijn is er meer mogelijk dan je misschien nu nog beseft. Het hogere bewustzijn en onze persoon samenbrengen…  Zo wil ik bijdragen en hoop ik vele mensen te mogen helpen en dit zal ik doen tot de laatste adem mijn fysieke lichaam verlaat…

CV

Mijn leven in een notendop

>